IT Recycling

Denkt u aan IT recycling? Wanneer u van uw oude laptop, computer of harde schijf af wilt komt Groot3R B.V. graag bij u langs om uw oude IT-apparatuur op te halen. Tegenwoordig is de elektronische apparatuur dusdanig gemoderniseerd dat het steeds vaker voorkomt dat apparatuur aan vervanging toe is. IT-recycling voorkomt onder andere fouten in uw software of hardware, die soms blijvende schade aan uw bestanden kunnen aanrichten.

Gecertificeerde IT Reycling

Wij zijn gecertificeerd en in het bezit van een VIHB-certificaat. Dit geeft onder andere weer hoe wij omgaan met de apparatuur die bij u thuis wordt opgehaald. Onze werkwijze bij IT-recycling loopt uitsluitend volgende gestelde richtlijnen van CA+. Bij onder andere het harde schijf vernietigen wordt er gewerkt volgens de voorschriften van de EADMS (European Association For Data Media Security). De Groot3R B.V. verzekert u ervan dat uw privacy in acht wordt genomen omtrent de gegevens die uw IT-apparatuur wellicht nog bevat bij ophalen. De EADMS hanteert strikte en transparante richtlijnen ten behoeve van de veilige afvoer van harde schijven.

Stap 1: Afspraak maken
Stap 2: Doorgeven wat u wilt afvoeren
Stap 3: Offerte
Stap 4: Afspraak maken
Stap 5: Afvoeren
Stap 6: Afvoerbewijs ontvangen.

IT Recycling: kleine, maar ook grote hoeveelheden!

Bij IT recycling kunt u niet enkel en alleen denken aan het recyclen van computers en harde schijven, maar ook aan beeldschermen, printers, faxapparatuur en andere apparaten die u wilt laten recyclen. Afhankelijk van de hoeveelheid computers en/of andere apparatuur die u in wilt leveren voor hergebruik, is het mogelijk om bij grote hoeveelheden gebruik te maken van een beveiligde container.

Meer weten over onze IT Recycling diensten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, of wilt u gebruik maken van onze IT recycling diensten? Neem gerust contact met ons op via 088-0116060 of vul ons contactformulier in. Iedere afspraak is binnen 24 uur gemaakt, containers worden binnen 48 uur geleegd.

Neem contact op