Over Groot3R B.V.

‘Samen geven wij uw ICT apparatuur een nieuw leven’

Groot3R B.V. is een internationaal opererend VIHB gecertificeerd bedrijf. Wij houden ons bezig met het verwerken van ICT-afval en gecontroleerd vernietigen van gevoelige data. Wij opereren volgens de richtlijnen van de WEEE ( Waste Electrical and Electronic Equipement). De materialen die door de Groot3R worden verwerkt variëren van printplaten tot mobieltjes. Groot3R B.V. staat garant voor een hoog recycling percentage en een vlekkeloze logistieke handeling.

‘Vertrouwen is waar het bij de Groot3R B.V. om draait’

Op het gebied van vertrouwelijke datavernietiging is de Groot3R B.V. de specialist. De discretie van de gegevens staan bij de vernietiging centraal.

Groot3R B.V. is gevestigd in Haaksbergen maar dit weerhoud ons er niet van om u door heel Nederland van dienst te zijn.

Data vernietiging, hoe werkt dat?

Wij halen uw gevoelige data op met beveiligde inzamelmiddelen. Na een aanvraag wordt uw data binnen 48 uur discreet vernietigd, want u wilt zo snel mogelijk dat uw data geëlimineerd is  voordat het in verkeerde handen valt.

Het restmateriaal verantwoord recyclen.

Na het vernietigen van het aangeboden materiaal blijft er recyclebaar restmateriaal over. In onze recycling tak wordt deze verantwoord gerecycled met een hoog recycling percentage.

Laat de specialisten van de Groot3R B.V. schoon schip voor u maken.