Computer vernietiging

Wilt u van uw oude computer af? Onze professionele ophaalservice komt graag bij u langs voor computer vernietiging!

In het huidige digitale tijdperk volgen de elektronische ontwikkelingen zich razendsnel op, waardoor het vaak voorkomt dat computers en andere hardwareproducten snel aan vervanging toe zijn. Om deze ontwikkelingen ecologisch te kunnen verantwoorden dienen de oude apparaten hergebruikt te worden. Groot3R B.V. is gespecialiseerd in computer vernietiging en haalt oude pc’s, beeldschermen, printers en/of andere apparaten ter plekke bij u op.

Het hergebruiken van oud IT-materiaal is een proces dat een positieve bijdrage levert aan het milieu en de maatschappij, mits het goed wordt uitgevoerd. Groot3R B.V. is een door de overheid erkend en gecertificeerd bedrijf dat in het bezit is van het VIHB-certificaat.Computer vernietiging

Afhandeling bij computer vernietiging

Op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke wijze data en bestanden onherroepelijk verwijderen. Heeft u oude computers die gerecycled  moeten worden? Het geheugen en de opgeslagen informatie die vaak nog op de harde schijf van een oude computer staat is vertrouwelijk en dient daardoor eerst vernietigd te worden. Daarna kan het restmateriaal van de computer gerecycled worden.

Inlevermethoden

Afhankelijk van het aantal oude computers dat u wilt aanbieden kunt u gebruik maken van verschillende inlevermethoden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een beveiligde container tijdelijk ergens neer te zetten, wanneer er grote hoeveelheden hardware gerecycled moeten worden. Deze containers zijn beveiligd en afgesloten, zodat het computer vernietigen op een correcte en veilige wijze wordt gedaan. Uw privacy blijft gewaarborgd. Niet alleen computers en harde schijven zijn welkom; ook schermen, printers, faxapparaten en ander apparatuur kunt u bij ons inleveren.

Werkwijze computer vernietiging

Onze werkwijze verloopt uitsluitend volgens de richtlijnen en de regels van CA+. De vernietiging van de gegevens op de harde schijven gaat altijd volgens de voorschriften van de EADMS.

Wanneer u elektronica voor computer vernietiging wilt aanbieden, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactbutton. Vervolgens plannen we samen een afspraak in op een moment dat het u het beste uit komt. Wanneer, waar en hoe laat u het wilt laten ophalen, is geheel aan u. Wij werken snel, betrouwbaar en met een milieuvriendelijke aanpak. Hierdoor heeft u, en het milieu, er zo min mogelijk last van! Meer informatie over computer vernietiging nodig? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

[maxbutton id=”1″]