Telefoon vernietiging

Wilt u uw oude mobiele telefoon vernietigen? Onze ophaalservice komt graag bij u langs voor uw mobiele telefoon vernietiging!

In het huidige digitale tijdperk volgen de elektronische ontwikkelingen zich razendsnel op, waardoor het vaak voorkomt dat mobiele telefoons en andere hardwareproducten snel aan vervanging toe zijn. Om deze ontwikkelingen ecologisch te kunnen verantwoorden dienen de oude mobiele telefoons hergebruikt te worden. Groot3R B.V. is gespecialiseerd in mobiele telefoon vernietiging en haalt oude mobiele telefoons, pc’s, beeldschermen en/of andere apparaten ter plekke bij u op.

Het hergebruiken van oud IT-materiaal is een proces dat een positieve bijdrage levert aan het milieu en de maatschappij, mits het goed wordt uitgevoerd. Groot3R B.V. is een door de overheid erkend en gecertificeerd bedrijf dat in het bezit is van het VIHB-certificaat.

Afhandeling van mobiele telefoon ter recycling en vernietiging van uw hardware.
Op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke wijze data en bestanden onherroepelijk verwijderen.

Heeft u oude mobiele telefoons die vernietigd moeten worden? Het geheugen en de opgeslagen informatie die vaak nog op de harde schijf van een mobiele telefoon staat is vertrouwelijk en dient daardoor eerst vernietigd te worden. Daarna kan het restmateriaal van de mobiele telefoon gerecycled worden.